Home
stemstreken

 

NIEUWS

COVID-19 maatregelen

annulatie lessen en activiteiten


Alle lessen in het muzikantenhuis in Gent en in de vredestraat in Antwerpen zijn geannuleerd en kunnen in de zomer terug van start gaan. Wie graag oefeningen voor thuis ontvangt of online coaching wil kan dit aanvragen via info@stemstreken.be
Summerschool

Verdiepend trainen, voor de eerste keer proberen, zangplezier met twee of meer? Dat kan!5 duolessen van 60min op te nemen in juli-augustus: €200

5 proeflessen/verdiepende lessen van 45min op te nemen in juli-augustus: €125

5 technieklessen (ervaring vereist) van 60min. Groepsprijs: €200 (tot 3 deelnemers toegelaten)Andere formule in gedachten? Neem contact op info@stemstreken.be


Nieuwe stemwerker bij Stemstreken!

iris sacharias - zangeres & logopedist


Net afgestudeerd als logopediste en gebeten door stemtechniek vervoegt deze enthousiasteling ons stemwerker-team. 


Specialisatie: naast het aanleren van gangbare stemtechnieken staat ze in voor authentiek stemgebruik volgens een sensorische methode.


Favoriete quote: "Focus on the good and the good gets better." Het maakt niet uit op welk punt je begint. De basis is er al: je hebt een stem. Zangles betekent voor mij het verder ontwikkelen van die stem op een manier waarbij je je eigenheid niet verliest.

Op de hoogte blijven?


schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Volg ons op Facebook

Vzw StemStreken werkt een uitgebreid aanbod uit, waarbij we zo veel mogelijk verschillende manieren van aanpak willen integreren.

 

Wil je vrij kunnen klinken?

 

Zingen en spreken zonder twijfels en andere belemmeringen, het kan! Vzw StemStreken heeft als doel stembeleving in een ruimer kader te plaatsen. We gaan samen op zoek naar hoe jij je vrij kan voelen in je stemgebruik. Hoe je kan zingen en spreken zonder overdenken.

 

StemStreken is een samenwerking tussen zangpedagogen, logopedisten, muziektherapeuten en meer.

 

We gaan aan de slag met verschillende methodieken, in groep via workshops of koor, én individueel. Stel je eigen pakket samen volgens jouw noden.

 

Bij StemStreken werk je via je stem aan diverse aspecten van je leven. Zoals zelfontplooiing, eigenwaarde, attitude bij het leren van nieuwe dingen, zelfbeeld, zelfzorg, muzikaal gehoor, stem tuning... Dit is een selectie uit het aanbod dat we bieden.

 

 

MISSIE & VISIE

Zingen kan veel verschillende dingen betekenen: een uitlaatklep, een bevestiging van gevoel en esthetiek of zelfs, voor sommigen, een bevestiging van zijn. Maar, één ding is voor iedereen hetzelfde: zingen doet deugd!

 

Problematisch is dat we onszelf vaak belemmeren in het zingen. 35 stemmen in ons hoofd stellen vragen als “Zing ik wel goed?”, “Wat vinden anderen van mijn stem?”, “Zing ik met genoeg emotie?”, “Hoe kom ik over?”, “Zou die vlek op mijn broek zichtbaar zijn?!”…

 

Ons motto is “Zing en geniet!” Dit lijkt eenvoudig, maar in de praktijk is dit vaak anders. We klinken niet altijd zoals we zouden willen en hup, daar zijn die stemmen weer.

Wat doen wij daaraan? Enerzijds benaderen we de stem vanuit een analytisch perspectief. “Wat was dat? Waarom klonk dat zo?”. Anderzijds werken we aan attitude-vorming. Vertrouwen krijgen in je kunnen én, in je gehoor. Want jouw oren zijn en blijven je beste leerkracht.stemstreken

Contact

 

TEL

0032/497 924 450

Copyright © All Rights Reserved • website huisheip