Workshops op aanvraag

WORKSHOPS op aanvraag


Docenten: Marie Bogaert, Indra Boone, Peter Boone

Meer info over specifieke inhoud van een workshop? Workshop boeken? contacteer ons via info@stemstreken.be 


1: Voice Blending: Stemtechniek & harmonietraining voor groepen (2u)

We werken o.a. aan dynamiek, intonatie, stemresonanties & stemkleur, timing, inleving & aarding van de groep, harmonieën integreren en het ontwikkelen en gebruiken van het innerlijk oor.

Elke stem is deel van een puzzel. Zonder het ene zijn de anderen niet heel en omgekeerd. Samenzang is op zijn mooist als de stemmen verbonden zijn. Naar elkaar luisteren en op elkaar inspelen is technisch, maar zeker ook gevoelsmatig.


€20 per persoon (minimum 10 personen)

excl. Verplaatsingskosten

 

2: Uitstraling op een podium (2u)

Je leert er hoe je fysiek en gevoelsmatig kunt vertalen van wat muzikaal bedoeld wordt. Leren gezien worden, emoties tonen (of net niet), leren bewegen... Het is vaak niet zo voor de hand liggend.

Eens er publiek is zijn er duizend en één gedachten die barrières kunnen creëren tussen hoofd en lichaam,... Faalangst en de daarbij horende weerstand zijn vaak de dooddoeners.

De ontspanning van de repetities is soms ver te zoeken. Met humor, plezier, focus op elkaar en het vertrouwen binnen de groep kom je al een heel eind vooruit!


€20 per persoon (minimum 10 personen)

excl. Verplaatsingskosten


3: StemLabo (4u)

Experimenteren met de stem, groepsimprovisaties rond een thema, zingen op locatie. Telkens 1 namiddag plezier in Gent/Antwerpen. Deze workshop wordt aangeboden bij StemStreken zelf. Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


Leden €10

Niet-leden: €20